نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است سقوط هواپیما در مکزیک؛ ۷ نفر جان باختند

کمالوندی: همکاری ایران و روسیه برای احداث واحدهای ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر در جریان است

سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: همکاری ایران و روسیه برای احداث واحدهای۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر در جهت برنامه جمهوری اسلامی ایران برای تولید حداقل ۱۰هزار مگاوات برق با استفاده از انرژی هسته‌ای در جریان است
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۹ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 21
کد خبر: ۱۱۸۷۵۱

به گزارش راهبرد معاصر همزمان با سفر آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران به مسکو و دیدار با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه، بهروز کمالوندی معاون و سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران در مصاحبه با پرس تی‌وی اعلام کرد: مذاکره ایران و روسیه به منظور ساخت واحد‌های جدید نیروگاه اتمی بوشهر که به عنوان بخشی از تلاش‌های طرفین برای ارتقای همکاری‌های راهبردی دوجانبه در زمینه انرژی و فناوری هسته‌ای محسوب می‌شود، در حال انجام است.

بهروز کمالوندی گفت: ارتقاء و توسعه همکاری‌های راهبردی هسته‌ای دو کشور یکی از مهمترین موضوعات مورد بحث روز چهارشنبه دکتر رئیسی و ولادیمیر پوتین بود و طرفین به بررسی و چگونگی گسترش روابط عالی ایران و روسیه در بخش انرژی هسته‌ای پرداختند.
کمالوندی در ادامه ضمن تشریح فعالیت‌های سازمان انرژی اتمی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای و همکاری با کشور روسیه، اظهار داشت: فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای به دو بخش انرژی (energy-related) و غیرانرژی (non-energy-related) تقسیم می‌شود؛ در هر دو زمینه همکاری‌های بین دو کشور خوب پیش می‌رود و ما از رادیو ایزوتوپ‌ها برای تامین رادیودارو و مقاصد پزشکی، صنعت، کشاورزی و سایر زمینه‌های صلح آمیز هسته‌ای استفاده می‌کنیم.
سخنگوی سازمان انرژی اتمی ادامه داد: دکتر رئیسی و ولادیمیر پوتین در دیدار روز چهارشنبه راهکارهای ارتقا و توسعه روابط عالی ایران و روسیه در بخش انرژی هسته‌ای را در کنار دیگر موضوعات مورد بررسی قرار دادند.
وی خاطرنشان کرد: همکاری دو کشور برای احداث واحدهای۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر در جهت برنامه جمهوری اسلامی ایران برای تولید حداقل ۱۰هزار مگاوات برق با استفاده از انرژی هسته‌ای در جریان است و فرآیند اجرای این پروژه علی‌رغم تاخیر در پرداخت‌های مالی بر اساس برنامه و تقریبا بدون تاخیر در حال انجام است.
کمالوندی با اشاره به برنامه ایران برای تولید حداقل ۱۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای گفت: طرف روسی می‌تواند برای تحقق این امر و تولید ۱۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای در ایران نقشی مهم ایفا کند. این موضوع توسط روسای جمهور دو کشور بررسی می‌شود و انتظار داریم که در آینده نزدیک برای اجرای پروژه‌های جدید در ایران، گروه‌های فنی ایران و روسیه همکاری‌های لازم را شروع و تبادل اطلاعات داشته باشند.
کمالوندی افزود: هر یک از پروژه‌های نیروگاه‌های اتمی به تنهایی دارای ۵ میلیارد دلار ارزش است و بدین ترتیب همکاری در این حوزه بخش مهمی از روابط اقتصادی دو کشور را در بر می‌گیرد.
معاون سازمان ضمن اشاره به فعالیت و بهره‌برداری از نیروگاه هزار مگاواتی بوشهر، تصریح کرد: عملیات تعمیر، نگهداری و بهره‌برداری از نیروگاه بوشهر توسط متخصصان و مهندسان ایرانی انجام می‌‌شود و هم‌اکنون دو واحد جدید هر یک با ظرفیت هزار مگاوات در نیروگاه اتمی بوشهر در حال ساخت است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر